Om meg

Jeg er utdannet psykolog ved Universitet i Bergen hvor jeg ble uteksaminert i 1997. Jeg er medlem av Norsk Psykolog Forening (NPF) og arbeider i overensstemmelse med reglene for etikk og taushetsplikt for nordiske psykologer.

I tillegg er jeg gestaltterapeut som er en 4-årig psykoterapeut-utdannelse fra daværende Norsk Gestaltinstitutt (nå Norsk Gestalt Høyskole) i Oslo. Jeg har også en 2-årig utdannelse i psykodrama ved Norsk Psykodramainstitutt i Oslo. Begge disse utdanningene vektlegger egenutvikling og øker dermed nytten av den teori og de teknikker som anvendes.

Jeg benytter meg av flere tilnærminger bl.a. kognitiv terapi, gestaltterapi og psykodynamisk tenkning. Jeg har kurs innen veiledning, kommunikasjon og bevisst tilstedeværelse (mindfullness). Jeg har selv god erfaring med meditasjon og kan lære deg teknikker for å stresse ned i kropp og sinn.

ArildSom psykolog har jeg arbeidserfaring fra Pedagogisk Psykologisk Tjeneste (PPT) for videregående skoler og Voksen Psykiatri (Poliklinikk). De siste 17 årene har jeg arbeidet i heltids privatpraksis her i Bergen.
 

© 2019 Vekstpsykologen